Πατέρας μικρής Άννυ: Δεν ήξερα τι να κάνω, είχα πάρει ναρκωτικά

Πατέρας μικρής Άννυ: Δεν ήξερα τι να κάνω, είχα πάρει ναρκωτικά

Ο πατέρας της 4χρονης Αννυ, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε και τεμάχισε την κόρη του τον Απρίλιο του 2015, μίλησε λίγο πριν την απόφαση του εφετείου. Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις του.

Λίγο πριν την απόφαση του εφετείου, ο πατέρας της Άννυ και κατηγορούμενος για τη δολοφονία της, Σάββας, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” σχετικά με τη μικρή και με τη δολοφονία της.

“Δεν έχω σκοτώσει το παιδί μου, δεν είχα λόγο να το κάνω αυτό”, δήλωσε, ενώ είπε πως έχει μετανιώσει για όλα όσα έχουν συμβεί και πως αν μπορούσε θα γυρνούσε τον χρόνο πίσω. Ανέφερε πως είχε πολύ καλή σχέση με το παιδί και αρνήθηκε τον ισχυρισμό της μητέρας της Άννυ πως, προτού φύγει, άφησε τη μικρή στα πεθερικά της. Ο ίδιος υποστήριξε πως η μητέρα της Άννυ, την άφησε στον ίδιο και ότι γνώριζε για τη χρήση ναρκωτικών.

Όσον αφορά στη μέρα που βρήκε το παιδί νεκρό, ο Σάββας είπε: “Στο κρεβάτι ήταν. Όπως είπα. Το σώμα του είχε γίνει πιο σκληρό, είχε μπλε χείλια. Κατάλαβα ότι είχε πεθάνει το παιδί. Εγώ θέλω να το ξεχάσω αυτό το πράγμα“. Πρόσθεσε πως όταν την είδε κατάλαβα πως είναι νεκρή και ότι τρελάθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει. Επίσης, ανέφερε πως όσα ακολούθησαν τις επόμενες τρεις μέρες, έγιναν ενώ ο ίδιος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ακόμη, ο Σάββας είπε πως ο Νικολάι, ο φίλος με τον οποίο έμεναν μαζί στο σπίτι, έλειπε εκείνη τη μέρα και του διηγήθηκε όσα έγιναν, αφού γύρισε. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, όπως είπε, δεν μίλησε σε κανέναν για το περιστατικό, γιατί είχε φοβηθεί. Είπε χαρακτηριστικά: “Ήρθε μετά από τρεις μέρες πάλι. Του είπα ότι το παιδί πέθανε. Δεν με πίστευε πρώτα. Νόμιζε το είπα για πλάκα. Μετά κατάλαβε ότι ήταν σοβαρό, γιατί όταν του μίλαγα, έκλαιγα.”

Τέλος, υποστήριξε πως η μικρή είχε κάνει εμετό όταν εκείνος τη βρήκε νεκρή και κατήγγειλε πως οι αρχές δεν εξέτασαν το στοιχείο αυτό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα