Πάτρα: Το ξέσπασμα του παππού των παιδιών - "Πού είναι αυτοί από τα πανεπιστήμια να μας πουν τι ήταν τελικά"

Πάτρα: Το ξέσπασμα του παππού των παιδιών - "Πού είναι αυτοί από τα πανεπιστήμια να μας πουν τι ήταν τελικά"
PELOP.GR

"Πόσα να ζήσουμε άλλο; Δεν υπάρχει ζωή" ήταν τα λόγια του παππού των τριών μικρών κοριτσιών που πέθαναν από αιφνίδια συμβάντα, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Τον ατελείωτο Γολγοθά που περνάει αυτός και η οικογένειά του, περιέγραψε ο παππούς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια.

"Η γυναίκα μου αυτήν την στιγμή είναι σε ένα κρεβάτι, δεν μπορεί ούτε να αρθρώσει πρόταση. Προσπαθούσαμε να περάσουμε το σοκ του θανάτου, το δεύτερο που μας έδωσε η ζωή και έφυγε και μας ήρθε το τρίτο. Πόσα να ζήσουμε άλλο;" δήλωσε στην εκπομπή Live News του Mega.

ADVERTISING

"Αδιευκρίνιστα αίτια και το μικρό αδιευκρίνιστα αίτια, έφυγε και το μικρό είχε αγενεσία, μία σπάνια αρρώστια που βγαίνει, δεν ξέρω πόσο στον κόσμο, σε ολόκληρο τον κόσμο. Αδιευκρίνιστα το ένα, αδιευκρίνιστα το άλλο. Πες μας, πού είναι αυτοί που έχουν βγάλει τα Πανεπιστήμια να διευκρινίσουμε τι ήταν τελικά".

"Ένα κεφάλι κατεβασμένο κάτω, στον αστράγαλο, τι να ζήσουν; Ποια είναι η ζωή τους; Δεν υπάρχει ζωή. Δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι τα παιδιά. Δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και η δεν και ο μεν, είναι δύσκολα και για τους δύο", λέει ο παππούς.

"Τα παιδιά φύγανε από κάτι φύγανε. Μπορεί να ήταν και ένα λάθος στο Ελπίδα που έφυγε η Μαλένα λέμε εμείς τώρα. Μπορεί το μικρό το δεύτερο που είχε την αγενεσία, μπορεί να ζούσε κάποιες ημέρες, εβδομάδα του δίνανε και αυτό έζησε 7 μήνες. Όσο για το τρίτο τα ξέρετε πολύ καλύτερα".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τοπικά Νέα, Πάτρα
SHARE:

24Media Network