Πειραιάς: Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα προϊόντων-'μαϊμού'

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ "ΜΑΪΜΟΥ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ  ΣΔΟΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ "ΜΑΪΜΟΥ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πάνω από 30.000 κούτες "επώνυμων" ρούχων και καλλυντικών

Μεγάλη ποσότητα προϊόντων «μαιμού» αποκάλυψαν οι ελεγκτικές υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο Α' τελωνείο Πειραιά.

Πρόκειται για χιλιάδες κούτες επώνυμων ρούχων μεγάλων οίκων μόδας (Gucci, Prada κ.τ.λ.) αλλά και καλλυντικών όλων των γνωστών εταιριών που εντοπίστηκαν ύστερα από έλεγχο των αρχών. Μόνο στα καλλυντικά έχουν εντοπισθεί 30.000 κούτες. Η υπόθεση είναι ακόμη στη φάση της καταγραφής της ποσότητας των παραποιημένων προϊόντων ενώ στο τελωνείο σπεύδουν και εκπρόσωποι των εταιριών που αφορούν τα εν λόγω προϊόντα προκειμένου να συμμετέχουν και αυτοί στη διερεύνηση της μεγάλης αυτής υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι τα προΪόντα «μαΪμού» έχουν κατακλύσει την αγορά και αποτελούν σημαντικό πρόβλημα για τον εμπορικό κόσμο αλλά και για τους καταναλωτές που πληρώνουν για επώνυμα γνήσια προϊόντα αλλά αγοράζουν τελικά «μαϊμού».

Πηγή:ΑΜΠΕ

SHARE:

24Media Network