Περιπέτεια με τη σορό της Μάρθας Καραγιάννη και την επιθυμία της να αποτεφρωθεί

Διαβάζεται σε 1'
default image

Αναστάτωση επικράτησε με αφορμή την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη και την επιθυμία της ηθοποιού να αποτεφρωθεί. Τι ανέφερε ο πρόεδρος του αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας.

Αναστάτωση επικράτησε με αφορμή την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Σούρα και τα όσα δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η ηθοποιός επιθυμούσε αντί να ταφεί να αποτεφρωθεί. Την εν λόγω επιθυμία της είχε γράψει σε ένα χαρτί, το οποίο ωστόσο δεν έγινε αποδεκτό καθώς δεν έχει υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δευτέρου βαθμού.

Από την μεριά της η φίλη της Ντόρα Δούμα υπογράμμισε πως θέλει να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη. “Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στην Βουλή. Δεν είναι δυνατόν” τόνισε φανερά αναστατωμένη.

Λίγο αργότερα στην εκπομπή του ALPHA, ο πρόεδρος του αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας, Αντώνης Αλακιώτης, ξεκαθάρισε το τοπίο σημειώνοντας πως δεν τίθεται ζήτημα, καθώς αρκεί να υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση η ανιψιά της, η οποία σύμφωνα με τον πρόεδρο φέρεται να είναι πρόθυμη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα