Περιπτερού πωλούσε χασίς σε πρόσφυγες

Περιπτερού πωλούσε χασίς σε πρόσφυγες
Περίπτερο στην πόλη των Τρικάλων το βράδυ της Τρίτης 3 Μαρτίου 2015. Σύμφωνα με το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής έχουν μειωθεί δραματικά οι εισπράξεις του κράτους από τα τσιγάρα καθώς και τα έσοδα των ιδιοκτητών περιπτέρων που βρίσκονται - όπως λένε- σε απόγνωση. Το προσεχές διάστημα κατατίθεται τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου για τα περίπτερα και τη διακίνηση καπνού. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) Eurokinissi

Συνελήφθη ιδιοκτήτρια περιπτέρου γιατί διακινούσε ναρκωτικά σε πρόσφυγες και μετανάστες

Ιδιοκτήτρια περιπτέρου στην κεντρική πλατεία της Χίου, 32 ετών, συνελήφθη κατηγορούμενη για πώληση σε πρόσφυγες – μετανάστες από το περίπτερο της τσιγάρων με χασίς. Το κουβάρι της όλης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν στελέχη της υπηρεσίας Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, έστειλαν το Σάββατο το βράδυ πρόσφυγες με προσημειωμένα χαρτονομίσματα να κάνουν τους πελάτες και να αγοράσουν χασίς.

Στην έρευνα που ακολούθησε της αγοραπωλησίας στο περίπτερο, εκτός από τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα βρέθηκαν ακόμα τέσσερα τσιγάρα με χασίς έτοιμα προς πώληση.

Λίγες ώρες μετά στελέχη του Λιμενικού Σώματος προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου που κατηγορείται πως ήταν ο προμηθευτής του περιπτέρου.

Συγκεκριμένα, το τρίτο άτομο έπεσε – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του astraparis.gr – στα χέρια του λιμεναρχείου Χίου και στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χασίς.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα