Πέτρος Τατσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη σύλληψή του – “Δεν θα πάψω να στηλιτεύω τη θρησκοκαπηλεία”

Πέτρος Τατσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη σύλληψή του – “Δεν θα πάψω να στηλιτεύω τη θρησκοκαπηλεία”
Eurokinissi

Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο πρώην βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media. Είχε συλληφθεί μετά από μήνυση τηλεπαρουσιαστή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Την πρώτη του ανάρτηση μετά τη σύλληψή του ως αποτέλεσμα μήνυσης τηλεπαρουσιαστή για συκοφαντική δυσφήμιση που παραπέμπει σε… μεσαίωνα έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής, ο οποίος γνωστοποίησε πως έμεινε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα τα μεσάνυχτα, είχε συλληφθεί μετά τη λήξη της εκδήλωσης “Παιδεία και Θρησκεία: Έννοιες ασύμβατες;” στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι.

“Ευχαριστώ από καρδιάς για την ολόθερμη συμπαράσταση. Αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος για τη φαιδρή μήνυση. Εξυπακούεται επίσης ότι δεν πρόκειται να πάψω να στηλιτεύω φαινόμενα όπως η θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές που, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, βρίσκονται στο χαμηλότερο κι ευτελέστερο σκαλοπάτι της ψηφοθηρικής κλίμακας. Καλή σας μέρα”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα