Πέτρος Τατσόπουλος: Θετικά σημάδια για την υγεία του - Κρίσιμο το τρίτο 24ωρο

Πέτρος Τατσόπουλος
Πέτρος Τατσόπουλος EUROKINISSI

Η επέμβαση για το οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής του 59χρονου συγγραφέα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Αποσωληνώθηκε και αναπνέει χωρίς τη βοήθεια μηχανικής υποστήριξης, έχοντας μόνο μάσκα οξυγόνου.

Το τρίτο κρίσιμο 24ωρο διανύει Πέτρος Τατσόπουλος μετά την καρδιοχειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη την Τρίτη. Ο γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην βουλευτής εισήχθη εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και στο χειρουργείο, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο στον αέρα εκπομπής.

Η επέμβαση για το οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής του 59χρονου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, παρά τη σοβαρή κατάσταση στην οποία ήταν η υγεία του, όπως περιέγραψε και ο κ. Δημήτρης Λυμπεριάδης, ο γιατρός που τον χειρούργησε και που τον έσωσε από το θάνατο.

ADVERTISING

Οι γιατροί είναι αισιόδοξα συγκρατημένοι. Ο Πέτρος Τατσόπουλος αποσωληνώθηκε και αναπνέει χωρίς τη βοήθεια μηχανικής υποστήριξης, έχοντας μόνο μάσκα οξυγόνου. Βρίσκεται ακόμη στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, αλλά είναι αιμοδυναμικά σταθερός και είναι κάπως καλύτερα.

Όλα αυτά είναι θετικά σημάδια, ενώ αναμένονται όλες οι νέες πληροφορίες των γιατρών.  

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

"Σε συνέχεια προηγουμένων Δελτίων Τύπου, ως προς την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ανακοινώνονται τα εξής:

Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης και συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερή Αιμοδυναμική κατάσταση.

Διανύει το δεύτερο 24ωρο εκτός μηχανικού αερισμού, υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου και όλα τα λοιπά συστήματα λειτουργούν καλώς. Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πέτρος Τατσόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέτρος Τατσόπουλος: Καλά νέα για την υγεία του - Υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου

Πέτρος Τατσόπουλος: Τον "ανοίξαμε" πριν τη νάρκωση - Η συγκλονιστική περιγραφή του γιατρού που τον χειρούργησε

Πέτρος Τατσόπουλος: Αποσωληνώθηκε και παραμένει στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Πέτρος Τατσόπουλος: Πώς τον έσωσε ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Λύρας

Πέτρος Τατσόπουλος: Επιτυχημένη η επέμβαση μετά τη διάγνωση για ανεύρυσμα

Πέτρος Τατσόπουλος: Λιποθύμησε στον αέρα εκπομπής - Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα

SHARE:

24Media Network