Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Τρεις συλλήψεις για κατοχή μολότοφ και 11 προσαγωγές

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Τρεις συλλήψεις για κατοχή μολότοφ και 11 προσαγωγές
Πορεία στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Η Αστυνομία προχώρησε σε 11 προσαγωγές και 3 συλλήψεις.

Σχετικά ήρεμα ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Δευτέρας η μαθητική-φοιτητική πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Από τους ελέγχους που έγιναν σε ύποπτα άτομα, η Αστυνομία προχώρησε σε 11 προσαγωγές και 3 συλλήψεις, καθώς στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν 4 βόμβες μολότοφ, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, σύμφωνα με τον νέο νόμο που έχει τεθεί σε ισχύ. Οι συλληφθέντες είχαν επάνω τους και ένα μπουκάλι βενζίνη.

Το κεντρικό σύνθημα της διαδήλωσης για τα 13χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ήταν “στις τράπεζες λεφτά, στη νεολαία σφαίρες, ήρθε η ώρα για τις δικές μας μέρες”. Η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας έχει αποκατασταθεί.

Σημειώνεται ότι στις 6.00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα