Προσφυγικά: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο εμπρηστής της “Realnews” – Η ανακοίνωση Θεοδωρικάκου

Προσφυγικά: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο εμπρηστής της “Realnews” – Η ανακοίνωση Θεοδωρικάκου
Φωτιά στις εγκαταστάσεις του RealFM και της RealNews ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Πρόκειται για έναν 27χρονο αντιεξουσιαστή ο οποίος εντοπίστηκε στα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας και προσήχθη στην Κρατική Ασφάλεια, όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 27χρονος Έλληνας κατηγορούμενος μεταξύ άλλων εμπρηστικών επιθέσεων και για τον εμπρησμό στις εγκαταστάσεις της «Realnews».

Η προσαγωγή του έγινε ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της Κρατικής Ασφάλειας στα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί, έχει οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές από την αντιεξουσιαστική του δράση, μόνιμη κατοικία του είναι στην Πεύκη αλλά τον τελευταίο καιρό σύχναζε στα προσφυγικά.

Θεοδωρικάκος: «Ακόμη μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε»

Για τον εντοπισμό του 27χρονου τοποθετήθηκε και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με σχετική του ανάρτηση στα social media:

«Ακόμη μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της real news, πριν από λίγους μήνες. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά. Για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα