Πύργος: Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού το “έσκασε” από το νοσοκομείο

Πύργος: Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού το “έσκασε” από το νοσοκομείο
Νοσοκομείο Eurokinissi

Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής που κάνει αιμοκαθάρσεις και ανέβασε πυρετό. Πήγε στο Νοσοκομείο Πύργου και λόγω πυρετού και επειδή ανήκει σε ευπαθή ομάδα του πήραν επίχρισμα όμως αποχώρησε από μόνος του.

Αναστάτωση προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες στον Πύργο ύστερα από περιστατικό με ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Ένας άντρας, κάτοικος της περιοχής που κάνει αιμοκαθάρσεις, ανέβασε πυρετό και πήγε στο Νοσοκομείο του Πύργου. Καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να του πάρουν επίχρισμα για ανάλυση, ωστόσο ο ίδιος δεν άντεχε να περιμένει άλλο και αποχώρησε για το σπίτι του, χωρίς να πάρει άδεια από τους γιατρούς.

Όταν αντιλήφθηκαν την απουσία του οι γιατροί ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία για να τον εντοπίσει, ενώ ήταν γνωστά τα στοιχεία του και η διεύθυνση κατοικίας του.

Στο μεταξύ όμως κάλεσε ο ίδιος από την οικία του το Νοσοκομείο και δήλωσε ότι βρίσκεται εκεί και είναι στην διάθεσή τους και ανάλογα με τα αποτελέσματα της εξέτασης, αν βρεθεί θετικός θα κριθεί από τους γιατρούς αν θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο και πλήρωμα με ειδικές στολές στο Νοσοκομείο για νοσηλεία ή θα παραμείνει στο σπίτι του. Μετά από αυτή την εξέλιξη έληξαν και για την Αστυνομία οι αναζητήσεις.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα