Razastarr: Νεκρός σε τροχαίο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος

Razastarr: Νεκρός σε τροχαίο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος
Facebook / Photo: Spiros Ste @Odysseas Tsiampokalos Razastarr

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στη σκηνή της χιπ χοπ με τον θάνατο του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου σε τροχαίο ατύχημα. Ήταν μέλος του γνωστού συγκροτήματος Razastarr.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα σε ηλικία 46 ετών, το βράδυ της Κυριακής (22/08), ο Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 30ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Θηβών – Θίσβης, στο ύψος της Δομβραίνας, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες όχημα φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε τον μουσικό που κινούνταν πεζός, ενώ ο οδηγός τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Ο άτυχος άντρας λίγο μετά τη 01:00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τον οδηγό που χτύπησε τον 46χρονο αναζητά το ΑΤ Θηβών, που έχει αναλάβει την προανάκριση του τραγικού συμβάντος.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

Ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου μουσικού προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και ειδικά στην χιπ χοπ σκηνή, με τους φίλους και συναδέλφους του να τον αποχαιρετούν, χωρίς να μπορούν να το πιστέψουν.

Αδερφή του Οδυσσέα είναι η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστή ως Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις διασημότερες Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member.

Το άλλο του “μισό” στους Razastarr, ο Νικόλας Καρίμανλης με τον οποίον είχαν ιδρύσει το συγκρότημα, ανήρτησε μία μαύρη εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σε ένδειξη πένθους.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος υπήρξε ένας άνθρωπος που προσπαθούσε πάντοτε να βοηθήσει τους διπλανούς του, όπως φαίνεται και από τις πρόσφατες αναρτήσεις του.

Ο ίδιος στήριξε με τον δικό του τρόπου τους πυρόπληκτους από τις πρόσφατες φωτιές στη χώρα μας.

Ποιοι ήταν οι Razastarr

Οι Razastarr (Νικόλας Καρίμανλης & Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος) δημιουργήθηκαν το 1993 και αποτελούν ένα από τα πλέον ιστορικά hiphop σχήματα στην Ελλάδα και άμεσα συνδεδεμένα με τις ρίζες της hip hop κουλτούρας στην χώρα μας. Είναι από τους πιο πρωτοπόρους στην Ελλάδα στο θέμα χιπ χοπ εφόσον έχουν κάνει τολμηρές αλλαγές στην μουσική του.

Ο Νικόλας και ο Οδυσσέας σαν Razastarr, έχουν κυκλοφορήσει δισκογραφικά τρεις δουλειές (Τα πιο Όμορφα Όνειρα είναι Ανώνυμα, το Κελί, Όπως Λιώνει Το Κερί). Έπειτα από αρκετά χρόνια “μουσικής απόστασης”, τα δύο μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν από ένα solo album ο καθένας που τιτλοφορούνται “Εν χρόνω”(Νικόλας Καρίμανλης,2007) και “Από το μηδέν στο είμαι” (Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, 2005).

Στη συνέχεια ο Οδυσσέας έκανε κι άλλες δουλειές και συνεργασίες, ενώ πρόσφατα δημιούργησε τους Muddy Vibez (Οδυσσέας, JK1 και Dj Wheel M). Την νέα δουλειά του παρουσίασε στο Ρομάντσο το 2020.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα