Ρόδος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην οικιακή βοηθό

Ρόδος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην οικιακή βοηθό
ΕΚΑΒ και Αστυνομία Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στην οικιακή βοηθό, η οποία ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 75χρονη που φρόντιζε καθώς και άλλες τρεις ηλικιωμένες γυναίκες.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε στην 45χρονη οικιακή βοηθό για τη την δολοφονία της 75χρονης ηλικιωμένης που φρόντιζε στις Καλυθιές Ρόδου.

Η 45χρονη συνοδευόμενη από τους συνηγόρους της κ.κ. Πολύ Χατζηγιάννη και Στέλιο Αλεξανδρή προσήλθε στον ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της.

Σύμφωνα με την rodiaki, η προθεσμία αυτή δόθηκε προκειμένου αύριο Τετάρτη (23/11) να εξεταστεί στο νοσοκομείο της Ρόδου και να διεξαχθεί πραγματογνωμοσύνη αναφορικά με την ψυχική της κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εισαγγελική αρχή της άσκησε δίωξη μόνο για τον θάνατο της 75χρονης στις Καλυθιές ενώ για τα υπόλοιπα τρία εγκλήματα που η ίδια έχει ομολογήσει σε βάρος τριών ηλικιωμένων γυναικών που επίσης φρόντιζε αλλά και για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του γιου της όταν ήταν σε βρεφική ηλικία, βρίσκεται σε εξέλιξη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα