Ρούλα Πισπιρίγκου: Έρευνες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη παρουσία Εισαγγελέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έρευνες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη παρουσία Εισαγγελέα
Έρευνες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα Ανδρέας Αλεξόπουλος/ INTME

Σε πλήρη εξέλιξη είναι και οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για το πώς μπόρεσε η 33χρονη να προμηθευτεί την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη. Παραμένει ατάραχη. Αναμένεται "φως" και για τα άλλα δύο παιδιά.

Άνθρωποι της Ασφάλειας Πατρών μαζί με εισαγγελέα, βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκης, ερευνώντας το.

Στο σπίτι ήταν η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα η οποία και άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς. Στο σπίτι έλαβε χώρα έρευνα, ενώ όπως αναφέρει το Best.gr, κάποια αντικειμενα του σπιτιού, μεταφέρθηκαν στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας. Πρόκειται για στοιχεία που αφορούν την ποινική δίωξη της 33χρονης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Οι αρχές ψάχνουν στοιχεία μετά την άσκηση ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Να σημειωθεί πως η οδός Μπιζανίου έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στη διαδικασία παρίσταται και Δικαστικός λειτουργός.

Νωρίτερα η ΕΛΑΣ διέψευσε τις πληροφορίες που επικαλέστηκε η μητέρα της Πισπιρίγκου, ότι η κόρη της ξυλοκοπήθηκε από άνδρες της αστυνομίας στη ΓΑΔΑ. Μάλιστα τους ισχυρισμούς φέρεται να διέψευσε και η ίδια η φερόμενη ως δράστιδα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ, αναφέρει πως η κατηγορούμενη με κατάθεσή της διέψευσε τα όσα είπαν η μητέρα και η αδερφή της σε τηλεοπτική εκπομπή ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της.

Τι είπε μέσα από το κρατητήριο η Πισπιρίγκου

Η ίδια η 33χρονη δήλωσε μέσα από το κρατητήριο σε κανάλι, πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα υπερασπιστεί την κατηγορία εναντίον της. Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας τη Παρασκευή στην τηλεόραση του STAR, από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της, υποστήριξε ότι κατά την επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, “ο ίδιος αρνήθηκε να την υποστηρίξει, φοβούμενος μήπως στιγματιστεί”.

Στην επικοινωνία τους, σύμφωνα με την ίδια, ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε “εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω”.

“Με έδιωξαν από τη δουλειά” της είπε στη συνέχεια, για να τον ρωτήσει: “Σοβαρολογείς;”. Μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται, με τον Μάνο Δασκαλάκη να της απαντά “κι εγώ τι να κάνω;”.

“Όσο και να με πιέσουν, σας το λέω δεν πρόκειται να πω ψέματα. Εγώ ξέρω ότι είμαι αθώα. Προσπαθώ να είμαι δυνατή γιατί ξέρω την αλήθεια”, φέρεται άλλωστε να είπε στη μητέρα και την αδελφή της που την επισκέφθηκαν.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, τους ζήτησε μάλιστα να μπουν στη διαδικασία αναζήτησης στοιχείων που αποδεικνύουν την αθωότητά της.

ΕΛΑΣ: Ψύχραιμη και αδιάφορη, χωρίς να έχει ομολογήσει

Εντωμεταξύ, η 33χρονη παραμένει ψύχραιμη και αδιάφορη στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ εξακολουθεί να αρνείται ότι σκότωσε τη Τζωρτζίνα, όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

“Η εικόνα που παρουσιάζει, έως αυτή την ώρα, η κατηγορούμενη είναι όπως από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη. Αρνείται ότι χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα την ουσία που προκάλεσε τον θάνατό της, ενώ παραμένει ψύχραιμη και αδιάφορη. Είναι όπως εμφανιζόταν και σε συνεντεύξεις της στην τηλεόραση. Η ίδια ακριβώς εικόνα”, τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αστυνομικές πηγές.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για το πώς μπόρεσε η 33χρονη να προμηθευτεί την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη, η οποία, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, προκάλεσε, μέσα σε είκοσι λεπτά, τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι έρευνες για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της 33χρονης, της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να “πέσει φως” και σε αυτές τις υποθέσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα