Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ισχυρίζεται για την κεταμίνη και το τάμπλετ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ισχυρίζεται για την κεταμίνη και το τάμπλετ
Απολογία στον ανακριτή της Ρούλας Πισπιρίγκου ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Από το κελί της η Ρούλα Πισπιρίγκου επανέλαβε ότι δεν ήξερε τι είδους ουσία ήταν η κεταμίνη σε μία προσπάθεια να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μέσα από τη φυλακή σε εκπομπή του Mega και για μία ακόμη φορά τόνισε ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

“Δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση αποφυλάκισης. Στο δωμάτια της Τζωρτζίνας ήμασταν συγκεκριμένοι. Δεν μου αρμόζει όμως να κατηγορώ. Αυτό θα φανεί. Ακόμη και αν είμαι εγώ.

Επανεξετάζονται τα πορίσματα των ιατροδικαστών. Δεν επεμβαίνω στη δουλειά κανενός. Αλλά όλοι έχουν κάνει λάθος με τα παιδιά τα δικά μου; Προσπαθούμε να βγάλουμε όλους λάθος για να βρούμε τι; Ότι βρήκαμε την ένοχη με την κεταμίνη που δεν έχει βρεθεί καν ακόμα και πρέπει να βάλουμε και τα άλλα δύο παιδιά γιατί αποκλείεται να είναι παθολογικά τα αίτια.

Για την κεταμίνη τα έχω πει στην απολογία μου. Δεν ήξερα την ουσία, ούτε πρόσβαση είχα. Σε βαλιτσάκι της ΜΕΘ ήταν. Οταν διασωλήνωσαν το παιδί. Δεν την χορήγησαν αλλά υπάρχει. Ολα αυτά τα ξέρω μέσα από τη δικογραφία”. τόνισε η προφυλακισμένη κατηγορούμενη από το κελί της.

Συμπλήρωσε, δε, τα εξής: “Τρεις μέρες πριν το θάνατό της έχει ψαχτεί άλλη αναισθητική ουσία που χορήγησαν στην Τζωρτζίνα στην αγωγή της και προφανώς, γιατί κάτι άκουσα για διαφημίσεις και τα λοιπά, από κάτω θα έβγαινε και η διαφήμιση της κεταμίνης την οποία δεν πρόσεξα εγώ ποτέ και…δηλαδή, η αναζήτηση κεταμίνης έχει γίνει μόνο την ημέρα της σύλληψης. Δεν έχει ξαναγίνει”.

Μίλησε επίσης για το τάμπλετ της κόρης της και τη σχέση της με το σύζυγό της: “Το τάμπλετ το έβαλα στο φέρετρο της Τζωρτζίνας γιατί ήταν το αγαπημένο της. Το email μου ήταν συνδεδεμένο και με το κινητό και με το τάμπλετ. Μπορούν να γίνουν οι σχετικές έρευνες για τις αναζητήσεις.

Στο Μάνο είχα πει ότι θα προχωρήσω τη ζωή μου και αυτός το είχε αποδεχθεί. Μου είπε ότι μου αξίζει ο καλύτερος. Οταν τσακωθήκαμε του έστειλα πράγματι ένα μήνυμα “θα σε καταστρέψω”. Μου φαινόταν άδικο όλο αυτό. Μου είχε διαψεύσει τη σχέση του. Μου είχε ορκιστεί στα κόκκαλα των παιδιών.

Εχω επαφή με την οικογένειά μου και με ανθρώπους που δεν είχα σχέσεις μέχρι στιγμής. Με στηρίζουν και οι συνήγοροί μου, εννοείται”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα