Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σχεδόν 2.000 παραβάτες μέσα σε μία ημέρα

Έλεγχοι από αστυνομικούς σε πολίτες για την εφαρμογή των πρόσθετων μέτρων με απαγόρευση κυκλοφορίας, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, στην Αθήνα
Έλεγχοι από αστυνομικούς σε πολίτες για την εφαρμογή των πρόσθετων μέτρων με απαγόρευση κυκλοφορίας, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, στην Αθήνα EUROKINISSI

Παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, εξακολουθούν να σημειώνονται σε όλη την Ελλάδα, παρά τις προειδοποιήσεις για αυστηροποίηση.

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Τετάρτη 1 Απριλίου, για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 1.916 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, 824 στην Αττική, 140 στα Ιόνια Νησιά, 139 στην Κρήτη, 137 στη Θεσσαλονίκη, 131 στη Δυτική Ελλάδα, 108 στην Πελοπόννησο, 85 στην Κεντρική Μακεδονία, 79 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 72 στη Θεσσαλία, 69 στο Νότιο Αιγαίο, 56 στη Στερεά Ελλάδα, 35 στην Ήπειρο, 34 στο Βόρειο Αιγαίο και 7 στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έχουν βεβαιωθεί 15.111 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κλπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις και συνελήφθησαν δύο άτομα. Συγκεκριμένα, ένας στην Αττική και ένας στην Δυτική Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 320 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 328 άτομα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network