Χαμός σε γάμο στις Σέρρες: Χτύπησαν εφοριακούς στο γλέντι

Χαμός σε γάμο στις Σέρρες: Χτύπησαν εφοριακούς στο γλέντι
Γαμήλια δεξίωση 123RF

Ακόμη ένα περιστατικό βίας κατά ελεγκτών της ΑΑΔΕ έρχεται να προστεθεί στη λίστα. Αυτή τη φορά συνέβη σε γλέντι γάμου στις Σέρρες. Ένας εφοριακός στο νοσοκομείο

Νέο επεισόδιο σε βάρος ελεγκτών της ΑΑΔΕ έρχεται στην επιφάνεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ελεγκτές καταγγέλλουν ότι είχαν μεταβεί σε χώρο εκδηλώσεων όπου διοργανωνόταν γαμήλιο γλέντι, στην Κερκίνη του νομού Σερρών, το Σάββατο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, δύο εφοριακοί δέχτηκαν επίθεση από τους καλεσμένους, με έναν από αυτούς να οδηγείται στο νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε ο γραμματέας του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών Δημήτρης Σαϊτανούδης, οι εφοριακοί πήγαν στον χώρο για στοχευμένο έλεγχο.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο ιδιοκτήτης του χώρου επιτέθηκε αρχικά λεκτικά στους εφοριακούς, ενώ στη συνέχεια παρέσυρε και άλλους πελάτες του καταστήματος εναντίον τους, οι οποίοι κινήθηκαν κατά των ελεγκτών.

Ακολούθησε άγριος διαπληκτισμός και στη συνέχεια κάποιοι καλεσμένοι έσκισαν τα ρούχα των εφοριακών, ενώ ένας από αυτούς αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο., όπου διαπιστώθηκαν τραύματα και μώλωπες.

Ο ιδιοκτήτης του χώρου συνελήφθη και ανέφερε ότι δεν είχε αρνηθεί τον έλεγχο και ότι οι συγγενείς του ζευγαριού ζήτησαν από τους εφοριακούς να φύγουν για να μην χαλάσει το γλέντι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα