Σήφης Βαλυράκης: Ξανανοίγει η έρευνα για τον θάνατό του

Σήφης Βαλυράκης: Ξανανοίγει η έρευνα για τον θάνατό του
Σήφης Βαλυράκης. Eurokinissi

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη καθώς η δικογραφία δεν μπαίνει στον αρχείο, αντιθέτως η έρευνα συνεχίζεται.

Δεκτή έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφυγή της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη στην Εισαγγελία Χαλκίδας και ως εκ τούτου η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου του δεν αρχειοθετείται.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 η Εισαγγελία Εφετών της Χαλκίδας έκανε δεκτό το αίτημα που κατέθεσαν οι συνήγοροι της οικογένειας και έτσι η δικογραφία δεν θα μπει στο αρχείο, αλλά θα επιστρέψει στην Εισαγγελία για άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία και στη συνέχεια στον Ανακριτή για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Σήφη Βαλυράκη και αν υπάρχει εμπλοκή άλλου προσώπου σε αυτόν.

Ο Σήφης Βαλυράκης τον Ιανουάριο του 2021 βρήκε τραγικό θάνατο στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας. Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του άλλοτε υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ είχε κάνει λόγο για ανθρωποκτονία, ζητώντας να διεξαχθούν όλες οι απαραίτητες έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η οικογένεια Βαλυράκη είχε προχωρήσει εκ νέου σε αίτημα συνέχισης των ερευνών, κάτι που αρχικά είχε απορριφθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα