Σκάνδαλο εξοπλισμών: Αποφυλακίστηκε στα 7 χρόνια ο Γ. Σμπώκος

Σκάνδαλο εξοπλισμών: Αποφυλακίστηκε στα 7 χρόνια ο Γ. Σμπώκος
Ο πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ, Γιάννης Σμπώκος, στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Eurokinissi

Αποφυλακίστηκε πριν από μερικές ημέρες μετά από επτά χρόνια εγκλεισμού ο Γ. Σμπώκος εμπλεκόμενος στην υπόθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Την έξοδο των φυλακών πέρασα πριν λίγες ημέρες ο Γ. Σμπώκος, ένας από τους βασικούς εμπλεκόμενους στην υπόθεση για το «μαύρο πολιτικό χρήμα» με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό, Ακη Τσοχατζόπουλο.

Ο πρώην διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έχοντας συμπληρώσει επτά χρόνια εγκλεισμού, αποφυλακίστηκε, έχοντας ωστόσο καταδικασθεί για διάφορες υποθέσεις που σχετίζονται με εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο καταδικασθείς για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε διάφορες δικογραφίες προχώρησε στη συγχώνευση των ποινών που του έχουν επιβληθεί, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός φυλακής με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν και δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες του έχει χορηγηθεί αναστολή στην έφεση. Υπενθυμίζεται πως σε όλες τις υποθέσεις ο ίδιος έχει δηλώσει αθώος υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε διέπραξε κακουργηματικές πράξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα