ΠΓΔΜ: Συνελήφθη ο δράστης που κατέστρεψε την οριογραμμή των πυραμίδων στα σύνορα

ΠΓΔΜ: Συνελήφθη ο δράστης που κατέστρεψε την οριογραμμή των πυραμίδων στα σύνορα

Στις σχετικές ανακοινώσεις προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών της πΓΔΜ, σημειώνοντας ότι η υπόθεση διαλευκάνθηκε. Δράστης 36χρονος, από το χωριό Γκερμιάν του Μοναστηρίου.

Τέλος στο θρίλερ με την καταστροφή των 105 πυραμίδων οι οποίες καθόριζαν τα σύνορα Ελλάδας -ΠΓΔΜ βάζει το ΥΠΕΣ της γειτονικής χώρας. δράστης είναι ένας πολίτης της πΓΔΜ ο οποίος ομολόγησε ότι είναι αυτός που προχώρησε στην καταστροφή τους.

Όπως μεταδίδουν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, το υπουργείο Εσωτερικών της πΓΔΜ κάνει λόγο για έναν 36χρονο από το χωριό Γκερμιάν του Μοναστηρίου.

Ειδικότερα το ΥΠΕΣ των Σκοπίων σημειώνει: «Το Περιφερειακό Κέντρο Συνοριακών Υποθέσεων “Νότος” διαλεύκανε το συμβάν της 23ης τρέχοντος μηνός, όταν από τις 14:00 έως τις 20:00 άγνωστος προκάλεσε φθορές και μετακίνησε τις πινακίδες οριογραμμής μεταξύ της “Μακεδονίας” και της Ελλάδας. Μετά από ενέργειες που έλαβαν χώρα διαπιστώθηκε ότι δράστης του αδικήματος “φθορά ξένης περιουσίας” είναι ο Μπ.Μ., 36 ετών, από το χωριό Γκερμιάν του Μοναστηρίου. Ο Μπ.Μ. κλήθηκε για κατάθεση σε αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε την πράξη του. Σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μοναστηρίου, και σε συνέχεια της πλήρους στοιχειοθέτησης της υπόθεσης, εναντίον του εν λόγω προσώπου θα ασκηθεί ποινική δίωξη».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δεθτέρα εκθεμελίωσαν και εγκατέλειψαν τις πυραμίδες στο ίδιο σημείο, στο ύψος της συνοριακής γραμμής από την Τοπική Κοινότητα Μεσοκάμπου έως την Τοπική Κοινότητα Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας.

Οι αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με τις πληροφορίες του news24/7, είχαν βρει ίχνη από μπουλντόζα, η οποία εκθεμελίωσε τις πυραμίδες, ενώ αποκλείουν την πιθανότητα κάτι τέτοιο να έγινε κατά λάθος, αφού η απόσταση των καταστροφών είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα