SMS: Την ερχόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις

SMS: Την ερχόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις
Βόλτα στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας - Στιγμιότυπο από τον Φλοίσβο Eurokinissi

Ο Θανάσης Κοντογεώργης αποκάλυψε ότι αρχές Ιουνίου θα μπορούν οι πολίτες να επιλέγουν με ποιο εμβόλιο θέλουν να εμβολιαστούν, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τα sms μετακίνησης.

“Την επόμενη εβδομάδα που θα ανοίξουν και άλλες οικονομικές δραστηριότητες θα συζητηθεί το θέμα και θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις” σημείωσε ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογεώργης, αναφερόμενος στα sms μετακίνησης.

Μπήκαμε φάση σταδιακής αποκατάστασης κοινωνικών και οικονομικών λειτουργιών. Ταυτόχρονα εξετάζουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα. Αυτά πηγαίνουν χέρι – χέρι μαζί. Έτοιμοι να παρέμβουμε αν υπάρξουν τοπικές εξάρσεις”, πρόσθεσε.

Όσο για την απελευθέρωση των υπερτοπικών μετακινήσεων στις 15 Μαΐου, σημείωσε ότι αυτή θα ισχύσει για όλους, “και τους Έλληνες πολίτες και τους τουρίστες“.

Από αρχές Ιουνίου η δυνατότητα επιλογής εμβολίου

Ο Θανάσης Κοντογεώργης αποκάλυψε ότι αρχές Ιουνίου θα μπορούν οι εμβολιασμένοι να επιλέγουν με ποιο εμβόλιο θέλουν να εμβολιαστούν.

«Αν κάποιος άνθρωπος δεν θέλει να εμβολιαστεί με συγκεκριμένο εμβόλιο, όταν υπάρχει επάρκεια και διαθεσιμότητα, θα του δοθεί η δυνατότητα να διαλέξει εμβόλιο. Αρχές Ιουνίου θα μπορέσει να προχωρήσει ο εμβολιασμός των ηλικιακών ομάδων με όλα τα εμβόλια» σημείωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα