Στάθης Παναγιωτόπουλος: Θα συνεχιστεί η έρευνα – Το υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Θα συνεχιστεί η έρευνα – Το υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του
Στάθης Παναγιωτόπουλος PAPADAKIS PRESS

Εξετάζεται το υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του παρουσιαστή, ο οποίος στην παρούσα φάση διώκεται για πλημμελήματα. Η έρευνα των αρχών θα συνεχιστεί με την πιθανότητα τυχόν τέλεσης και κακουργημάτων.

Βρέθηκε υλικό στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και κατασχέθηκε για περαιτέρω ανάλυση από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου για το οποίο θα γίνει ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάποια από τις καταγγέλλουσες ή όχι.

Οι κατ’ οίκον έρευνες θα συνεχιστούν και σε άλλους χώρους ιδιοκτησίας του συλληφθέντα όπως και η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την πιθανότητα τυχόν τέλεσης και κακουργημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, οι διώξεις που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, για παραβάσεις του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, αν τυχόν όμως στην πορεία της έρευνας διαπιστωθεί για παράδειγμα τυχόν οικονομικό όφελος από την διακίνηση τέτοιων υλικών, τότε αυτόματα θα έρθει αντιμέτωπος και με κακούργημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από τις δύο κοπέλες που έχουν καταθέσει σε βάρος του, υπάρχει και μία τρίτη κοπέλα που έχει εκδηλώσει πρόθεση να καταθέσει και εκείνη και να προβεί εξίσου σε επίσημη καταγγελία κάτι που αναμένεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα που θα κρίνει εάν θα τον παραπέμψει απευθείας σε αυτόφωρη εκδίκαση της υπόθεσής του, αν θα δώσει αναβολή ή θα ορίσει δικάσιμο.

“Έχει μετανιώσει για την συμπεριφορά του”

«Συντετριμμένος και μετανιωμένος για την κατακριτέα συμπεριφορά του» είναι σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, Γεώργιο Δακουρά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σε δήλωσή του σημείωσε ότι σήμερα έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών αρχών.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τη voria πρόσθεσε δε ότι οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του», κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα