Σταύρος Μπαλάσκας: Σε διαθεσιμότητα για τις δηλώσεις για τα Γλυκά Νερά

Σταύρος Μπαλάσκας: Σε διαθεσιμότητα για τις δηλώσεις για τα Γλυκά Νερά
Ο Σταύρος Μπαλάσκας Youtube

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του για τον 32χρονο δολοφόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις που είχε κάνει για τον 32χρονο γυναικοκτόνο της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται ότι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ είχε διατάξει ΕΔΕ σε βάρος του συνδικαλιστή αστυνομικού, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του σε εκπομπή του Mega.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφερόταν πως “παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του”.

Επιπλέον, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου είχε δώσει παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα ερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε ανυπακοή από τον συνδικαλιστή.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Μπαλάσκας είχε αποκαλέσει βλάκα τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο επειδή δεν επέλεξε να πέσει στα… μαλακά ομολογώντας αμέσως τη δολοφονία της συζύγου του.

Ο ίδιος είχε προσπαθήσει να απολογηθεί, ενώ λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσε πως υπέβαλε την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα