Συλλήψεις για εμπρησμούς σε Αττική και Ορεστιάδα

Συλλήψεις για εμπρησμούς σε Αττική και Ορεστιάδα
Συλλήψεις για εμπρησμό σε Αττική και Ορεστιάδα Eurokinissi

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής σε βάρος τριών εμπρηστών από πρόθεση στην περιοχή της Ορεστιάδας και στην Αττική, στο Περιστέρι και το Γαλάτσι αντίστοιχα.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρία άτομα ως εμπρηστές από πρόθεση, σε Ορεστιάδα και Αττική.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη σήμερα από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ορεστιάδας ένας 77χρονος Έλληνας, ως υπαίτιος εμπρησμού σε ξηρά χόρτα στην περιοχή Ρίζια του Δήμου Ορεστιάδας, για πυρκαγιά που ξέσπασε χθες λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας.

Επίσης σήμερα, συνελήφθη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών ένας 28χρονος Πακιστανός, ως υπαίτιος εμπρησμού σε απορρίμματα στο Δήμο Περιστερίου Αττικής, για πυρκαγιά που ξέσπασε τα μεσάνυχτα. Σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Τέλος, συνελήφθη χθες από άντρες της ίδιας Υπηρεσίας, ένας 41χρονος Γκανέζος, ως υπαίτιος εμπρησμού σε ξηρά χόρτα εντός του Αττικού Άλσους, για πυρκαγιά που ξέσπασε προχθές στις 9 το βράδυ. Επίσης, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα