Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον πρόεδρο της 24Media

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον πρόεδρο της 24Media

Με τον πρόεδρο του ΔΣ της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου και προέδρου του Ομίλου της 24Media, κ. Δημήτρη Μάρη συναντήθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο Φανάρι. Θέματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος στην ατζέντα της συζήτησης

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27/6  στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ της Α.Θ.Π κ.κ Βαρθολομαίου και του Προέδρου του ΔΣ της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου και Προέδρου του Ομίλου της 24Media κ. Δημήτρη Μάρη, συνοδευόμενου από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Ομίλου κ. Πέτρο Ευθυμίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Φανάρι σε εξαιρετικό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος και των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο, δεδομένου ότι το ζήτημα της περιβαλλοντικής προστασίας και της οικολογικής προσπάθειας για τη διατήρησή του είναι ψηλά στην ατζέντα του Οικουμενικού Πατριάρχη.

ADVERTISING
Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον πρόεδρο της 24Media

Συζητήθηκε ακόμη ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει τη δεδομένη χρονική συγκυρία, το αίτημα της επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης καθώς και ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου για τον Ελληνισμός της διασποράς, και  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός της Πόλης.

Μιλώντας με θερμά λόγια, ο κ. Δημήτρης Μάρης σημείωσε: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη μου τιμή για την ευκαιρία της συνάντησής μου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο. Ο Όμιλος της 24Media βρίσκεται και θα βρίσκεται κοντά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, φωτεινό και υπερχιλιετή φάρο του μεγαλείου της ορθοδοξίας, που μέχρι σήμερα άοκνα συμβάλλει στην ανάδειξη της χριστιανοσύνης και απανταχού του Ελληνισμού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημήτρης Μάρης
SHARE:

24Media Network