Σύσκεψη για την επόμενη μέρα μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας

ΑΘΗΝΑ-συνέντευξη ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης στα γραφεία του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη».(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-συνέντευξη ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης στα γραφεία του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη».(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Σύσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας για την κατάσταση στο κέντρο της πόλης μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας

Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και του γενικού διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, υποστράτηγου, Κώστα Μιχαιρίνα και άλλων παραγόντων.

Ο κ. Καμίνης, κατά τη συνάντηση, έθεσε το ζήτημα της επιτακτικής ανάγκης για ευταξία στην πόλη της Αθήνας, με αιχμή την αντιμετώπιση της παράνομης και αντικοινωνικής στάθμευσης αυτοκινήτων, καθώς και του ελέγχου των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και των κενών που άφησε πίσω της.

Συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας σε αρμοδιότητες που ασκούν παράλληλα η Ελληνική Αστυνομία και ο δήμος Αθηναίων, και συμφωνήθηκε η ανάγκη δράσης τόσο στο ζήτημα της παράνομης στάθμευσης όσο στον περιορισμό του παράνομου εμπορίου, του ελέγχου στη λειτουργία των οίκων ανοχής, των λαϊκών αγορών, καθώς επίσης και της καταστρατήγησης των κανόνων κατάληψης κοινόχρηστου χώρου.

SHARE:

24Media Network