Ταλαιπωρία στις μετακινήσεις: Ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί σήμερα

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑΣΥ (EUROKINISSI / Βασίλης Ρούγγος)
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑΣΥ (EUROKINISSI / Βασίλης Ρούγγος) EUROKINISSI

Με γερά νεύρα θα πρέπει να οπλιστεί το επιβατικό κοινό των μέσων μεταφοράς στην Αθήνα το από σήμερα, αφού οι κινητοποιήσεις για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και η επίσκεψη Ερντογάν φέρνουν τροποποιήσεις σε δρομολόγια του μετρό, των λεωφορείων, των τρόλεϊ και του τραμ

Κλειστοί θα είναι αύριο,  οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα - από τις 12 το μεσημέρι - και στο Πανεπιστήμιο - από τις 16:00- με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη από τη συμπλήρωση εννέα ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ αναμένεται επίσης να προχωρήσει σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της Αθήνας από τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης έως τις  07:00 το πρωί της Πέμπτης σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Παράλληλα, λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας, μετά από οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ή θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από 06:00 της Πέμπτης έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α' θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ' όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
SHARE:

24Media Network