Τέμπη: Στο βαγόνι του εστιατορίου επικεντρώνονται οι έρευνες – Βίντεο του NEWS 24/7 από το σημείο

Τέμπη: Στο βαγόνι του εστιατορίου επικεντρώνονται οι έρευνες – Βίντεο του NEWS 24/7 από το σημείο
Τραγωδία στα Τέμπη eurokinissi

Βίντεο του NEWS 24/7 από το σημείο των ερευνών. Εννιά ακόμη σορούς έχουν εντοπίσει οι διασώστες από το ξημέρωμα της Πέμπτης μέχρι αυτή την ώρα.

Στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη όπου συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων βρίσκεται το NEWS 24/7 και ο ρεπόρτερ Μάνος Φραγκιουδάκης.

Από το πρωί επιχειρούν ξανά οι γερανοί σηκώνοντας τα βαγόνια που έχουν συνθλιβεί για να βοηθήσουν τους διασώστες στην αναζήτηση επιβατών που δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με ενημέρωση του NEWS 24/7, Από το πρωί έχουν εντοπιστεί εννέα ακόμα σοροί και μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί.

Ταυτόχρονα, στο νοσοκομείο της Λάρισας βρίσκονται από χθες 53 συγγενείς που έχουν δώσει δείγμα DNA, ενώ σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης.

Στα πλάνα φαίνεται ο γερανός να σηκώνει το πρώτο βαγόνι που είναι εντελώς κατεστραμμένο ενώ αυτό που φαίνεται σχηματοποιημένο είναι το βαγόνι του κυλικείου, το τελευταίο στη σειρά της αμαξοστοιχίας που δεν διαλύθηκε εντελώς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα