Τεστ για τον κορονοϊό δωρεάν στο Μετρό Συντάγματος

Τεστ για τον κορονοϊό δωρεάν στο Μετρό Συντάγματος
Πραγματοποίηση rapid test στο μετρό Συντάγματος από κλιμάκια του ΕΟΔΥ eurokinissi

Δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα για τα δειγματοληπτικά τεστ που διενεργούνται στο μετρό του Συντάγματος.

Στο μετρό Συντάγματος παρευρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα. Σε ελεύθερη αίθουσα έχουν εγκατασταθεί 16 ιατρεία του ΕΟΔΥ όπου και γίνεται το τεστ αντιγόνων. Οι πολίτες είναι απαραίτητο να τηρούν τις αποστάσεις, να χρησιμοποιούν μάσκα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της ταυτότητάς τους προκειμένου να εξεταστούν.

“Ένα μεγάλο θέμα παγκοσμίως εν μέσω covid-19 είναι πως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οπότε είναι σημαντικό για εμάς, για επιστημονικούς λόγους και λόγους δημόσιας υγείας να γνωρίζουμε ποια είναι τα ποσοστά θετικού και αρνητικού δείγματος” εξήγησε ο Υπουργός Υγείας.

“Έχουμε ήδη κάνει 350 τεστ και έχουμε 6 θετικά. Αναμένουμε αύξηση των κρουσμάτων και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί” προσέθεσε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα