Θάνατος τριών κοριτσιών: Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας στο μικροσκόπιο της ανάκρισης

Θάνατος τριών κοριτσιών: Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας στο μικροσκόπιο της ανάκρισης
Η ζωγραφιά της Τζωρτζίνας Youtube / @MEGA TV - OFFICIAL

Οι ζωγραφιές που έχουν κατασχεθεί από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου στην Πάτρα, διαβιβάζονται σε ειδικό επιστήμονα.

Στο μικροσκόπιο της ανάκρισης μπαίνουν πλέον οι ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας, οι οποίες έχουν ήδη απασχολήσει τους επιστήμονες ψυχολόγους για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η 18η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, αναμένεται σύντομα να έχει στη διάθεση της, τη θέση παιδοψυχολόγου καθώς ήδη διέταξε τη διενέργεια σχετικής έκθεσης πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ζωγραφιές που έχουν κατασχεθεί από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην Πάτρα, διαβιβάζονται σε ειδικό επιστήμονα ο οποίος αφού τις μελετήσει θα εξάγει όλα τα απαραίτητα συμπεράσματα γύρω από τις σκέψεις και τα συναισθήματα της 9χρονης, λίγο μόλις διάστημα πριν φύγει από τη ζωή. 

Η ερμηνεία που θα δώσει ο παιδοψυχολόγος αναμένεται να ληφθεί υπόψη από τη δικαστική λειτουργό ως προς τις επόμενες ανακριτικές κινήσεις της. Υπενθυμίζεται ότι ήδη στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει ορισμένες ζωγραφιές του παιδιού, για τις οποίες παιδοψυχολόγοι έχουν σχολιάσει τα στοιχεία που -κατά τη γνώμη τους- καταδεικνύουν πως η Τζωρτζίνα προσπαθούσε να εκφράσει και να αποτυπώσει τόσο τα συναισθήματά της, όσο και την κατάσταση που επικρατούσε μέσα στο σπίτι της.

Την ίδια ώρα, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να συνεχιστεί η λήψη μαρτυρικών καταθέσεων από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομειακών ιδρυμάτων στα οποία νοσηλεύθηκε η 9χρονη πως τελικά καταλήξει.

Το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις στελεχών του Ωνασείου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου Πατρών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα