Θεόδωρος Κατσανέβας: Διασωληνωμένος με κορονοϊό στο Σισμανόγλειο

Θεόδωρος Κατσανέβας: Διασωληνωμένος με κορονοϊό στο Σισμανόγλειο
O βουλευτής Θεόδωρος Κατσανέβας.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Κατσανέβας νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο νοσκοκομείο. Προηγουμένως είχε εμβολιαστεί για κορονοϊό, χωρίς να προλάβει να "χτίσει" αντισώματα.

Διασωληνώθηκε ο 74χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην βουλευτή Θεόδωρος Κατσανέβας, που νοσηλεύεται από τις 19 Απριλίου με κορονοϊό, στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να προχωρήσουν στη διασωλήνωση του.

ADVERTISING

Ο κ. Κατσανέβας, όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου.

"Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο κορωνοϊός αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα.

Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ίσως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα» εξηγεί. Ο πρώην βουλευτής είχε παραμείνει σε απομόνωση στο σπίτι του, με ήπια συμπτώματα.

"Δεν σταμάτησα να εργάζομαι αλλά με χαλαρότερους ρυθμούς. Την Τρίτη 20/4 το πρωί 11 μμ. και 6-8 μμ. τo απόγευμα όπως κάθε Τρίτη, συμμετείχα στο τακτικό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που έχω την ευθύνη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητή αυτή τη φορά τον διαπρεπή καθηγητή ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου μας και φίλο Λεωνίδα Χυτήρη", σημείωνε στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Εμβόλιο Pfizer
SHARE:

24Media Network