Θεσσαλονίκη: Απίστευτες εικόνες σε λεωφορείο σε ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας

Θεσσαλονίκη: Απίστευτες εικόνες σε λεωφορείο σε ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας
thesstoday

Έντονος συνωστισμός σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, με νεαρούς και όχι μόνο να επιστρέφουν στο σπίτι τους στο...και πέντε της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Ούτε καρφίτσα δεν έπεφτε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ το βράδυ του Σαββάτου (17/04) στη Θεσσαλονίκη, το οποίο την ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας γέμισε κόσμο που επέστρεφε σπίτι.

Ειδικότερα, στη γραμμή 21 που ξεκινάει από την πλατεία Αριστοτέλους και καταλήγει στον Εύοσμο, υπήρξε έντονος συνωστισμός, καθώς όλοι, μετά την απογευματινή τους βόλτα, δεδομένου ότι επιτρέπονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο τα Σαββατοκύριακα, γυρνούσαν στο σπίτι για να γλιτώσουν το πρόστιμο, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.

thesstoday

 

Η ώρα έγραφε 21:00 ακριβώς όταν το λεωφορείο γέμισε και πραγματικά επικράτησε το αδιαχώρητο από την πρώτη κιόλας στάση. Άτομα που βρίσκονταν αντικριστά σε απόσταση αναπνοής και το μόνο που τους εμπόδιζε να… φιληθούν ήταν η μάσκα, άλλοι που κρατούσαν τις χειρολαβές για να μη πέσουν με το χέρι του ενός να αγγίζει το χέρι του άλλου, κάποιοι με κατεβασμένη μάσκα.

thesstoday

Κάποιοι χρησιμοποιούσαν αντισηπτικά μαντηλάκια για να κρατηθούν την ίδια ώρα που όλο τους το σώμα ακουμπούσε έναν ξένο και όλες οι θέσεις είχαν γεμίσει.

thesstoday

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα