Θεσσαλονίκη: Δώρο ζωής σε τρεις ασθενείς τα όργανα 25χρονης

Θεσσαλονίκη: Δώρο ζωής σε τρεις ασθενείς τα όργανα 25χρονης
Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ / EUROKINISSI

Η άτυχη κοπέλα είχε παρασυρθεί από φορτηγό στις 11 Ιανουαρίου, στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, στην Πολίχνη, και νοσηλευόταν στον Ιπποκράτειο.

Δώρο ζωής έλαβαν τρεις ασθενείς από τη δωρεά οργάνων 25χρονης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Ιπποκράτειο, όπου νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένη, λόγω τροχαίου.

Ο αριστερός της νεφρός μεταμοσχεύθηκε σε άντρα ηλικίας περίπου 40 ετών, ο οποίος προ 20ετίας είχε υποβληθεί για πρώτη φορά σε μεταμόσχευση νεφρού. Η μεταμόσχευση έγινε στο Ιπποκράτειο, το περασμένο Σάββατο και ο ασθενής είναι καλά στην υγεία του. Ο δεξιός νεφρός της 25χρονης μεταμοσχεύθηκε σε ασθενή στον Ευαγγελισμό και το ήπαρ στο Λαϊκό. Επίσης, ο ένας κερατοειδής της άτυχης κοπέλας αναμένεται να χαρίσει την όραση σε ασθενή, ο οποίος εντός της εβδομάδας αναμένεται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

H άτυχη κοπέλα είχε παρασυρθεί από φορτηγό στις 11 Ιανουαρίου, στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, στην Πολίχνη, και νοσηλευόταν στον Ιπποκράτειο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, το περασμένο Σάββατο.

Η οικογένειά της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της και έτσι στήθηκε γέφυρα ζωής για να πραγματοποιηθούν οι μεταμοσχεύσεις.

H γνώμη σου μετράει! Απάντησε εδώ στην έρευνα της aboutpeople και μπες στην κλήρωση για ένα ρολόι Xiaomi Mi Smart 5

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version