Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της επίθεσης σε δύο αστυνομικούς- Ήθελαν να απελευθερώσουν φίλο τους

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της επίθεσης σε δύο αστυνομικούς- Ήθελαν να απελευθερώσουν φίλο τους

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση ομάδας νεαρών σε άνδρες της αστυνομίας όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να κόψουν πρόστιμα στους πρώτους για παραβίαση του Lockdown.

Σοκάρει βίντεο από τον διαπληκτισμό νεαρών με δύο άνδρες της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη. Τους σπρώχνουν, τους χτυπούν στο πρόσωπο, τους ρίχνουν στο έδαφος με κλωτσιές και χτυπήματα, παίρνουν στα χέρια τους τον ασύρματο της ελληνικής αστυνομίας και στο τέλος του βίντεο φαίνεται ο ένας από τους δύο αστυνομικούς με σκισμένο το μπουφάν από τη μάχη που προηγήθηκε.

Βίντεο-ντοκουμέντο της συμπλοκής νεαρών που είχαν συγκεντρωθεί για να παίξουν μπάλα σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης, όταν αστυνομικοί έσπευσαν για έλεγχο, φέρνει στη δημοσιότητα το κανάλι του Mega.

Οι σκηνές έχουν καταγραφεί σε κινητό. Οι δύο αστυνομικοί έχουν φτάσει σε γήπεδο της περιοχής της Ευαγγελίστριας. Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας τους τρεις νεαρούς να προσπαθούν να τραβήξουν από τα χέρια των αστυνομικών τον φίλο τους που έχει ακινητοποιηθεί. Η κατάσταση γρήγορα ξεφεύγει.

Άμεσα οι νέοι ακινητοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να ζητήσουν ενισχύσεις.

Ωστόσο μετά από λίγο έσπευσαν ενισχύσεις της ΕΛΑΣ που προχώρησαν στην προσαγωγή των έξι νεαρών ηλικίας από 17 έως 23 ετών. Ειδικότερα μετά το περιστατικό προσήχθησαν τέσσερις επί τόπου ενώ λίγη ώρα αργότερα προσήχθησαν ακόμη δυο άτομα στην οδό Π. Π. Γερμανού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα