Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω δοκιμαστικής παρέλασης - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

InTime

Κλειστοί παραμένουν κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κίνηση σε αρκετά σημεία.

Υπομονή αλλά και προσοχή θα πρέπει να έχουν οι οδηγοί της Θεσσαλονίκης, καθώς κεντρικοί οδικοί άξονες της πόλης θα παραμείνουν κλειστοί. Συγκεκριμένα, μετά τις χθεσινές εργασίες ασφαλτόστρωσης στην παραλιακή Λεωφόρο Νίκης που προκάλεσαν συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης στο κέντρο της πόλης, οι οποίες θα συνεχιστούν έως το Σάββατο (από τις 06:00 έως τις 14:00), σήμερα έκλεισε και τμήμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών για να γίνει η δοκιμαστική στρατιωτική παρέλαση ενόψει της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο συγκεκριμένος οδικός άξονας (Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών) θα παραμείνει κλειστός από τις 08:00 έως τις 16:00 στο τμήμα του από την αερογέφυρα της Θέρμης (οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Για αυτόν τον λόγο εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ σε καίρια σημεία βρίσκονται αστυνομικοί της Τροχαίας.

Σύμφωνα την ανακοίνωση, τα οχήματα που κινούνται από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά ακολουθούν την εξής πορεία: ε.ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, νέα αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, επ.ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν. Ρυσίου, προς Ν. Ρύσιο, αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, ε.ο. Θεσσαλονίκης-Ν Μουδανιών. Την αντίστροφη πορεία ακολουθούν τα οχήματα που κινούνται από Ν. Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη.

Σε ό,τι αφορά τη Λεωφόρο Νίκης, η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία από την Κουντουριώτου προς τις οδούς Ελ. Βενιζέλου και Μητροπόλεως.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK