Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα η γυναίκα που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα η γυναίκα που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά
Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα η γυναίκα που επιτέθηκε στον Χαρδαλιά typosthes.gr

Η γυναίκα έριξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά την ώρα που γευμάτιζε σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Με φωνές η είσοδός της στα δικαστήρια.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι Τετάρτης (10/06) η γυναίκα, η οποία επιτέθηκε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, την ώρα που ο τελευταίος γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα πλησίασε τον κ. Χαρδαλιά χθες, Τρίτη (09/06), ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του, όμως, εντελώς ξαφνικά, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του αρχίζοντας να φωνάζει, ενώ αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την γυναίκα.

Όπως αναφέρει και καταγράφει στο παρακάτω βίντεο το Typosthess.gr, κατά την είσοδό της στα δικαστήρια σήμερα, η σιδεροδέσμια γυναίκα ερωτηθείσα γιατί πέταξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά, άρχισε να φωνάζει πως «αυτός και οι άλλοι καταστρέφουν την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες ISIS που τους φέρνουν εδώ για να γίνουμε μουσουλμάνοι».

Η συγκεκριμένη γυναίκα εμφανίζεται ως “παρουσιάστρια”, ενώ έχει δημιουργήσει ξανά επεισόδια κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αμφισβητώντας την ύπαρξη κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα