Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος – Μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς στο πορτ μπαγκάζ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος – Μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς στο πορτ μπαγκάζ
Περιπολικό της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη Eurokinissi

Συνελήφθη 20χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με αυτοκίνητο. Τους είχε μέχρι και στο πορτ μπαγκάζ. Θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε 20χρονος που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και συνελήφθη μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και της Διεύθυνσης ‘Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για 20χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης εντόπισαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος κόμβου Γηροκομείου) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν και ο 20χρονος οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς και ο οδηγός τράπηκε σε φυγή πεζός ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν συνολικά επτά αλλοδαποί (2 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών), οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα