Θλίψη στο ελληνικό Twitter: Πέθανε ο @doleross

Θλίψη στο ελληνικό Twitter: Πέθανε ο @doleross
Το avatar του @doleross

Συγκίνηση στους χρήστες του ελληνικού Twitter προκάλεσε ο πρόωρος χαμός του @doleross, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους της δημοφιλούς πλατφόρμας στη χώρα μας

Έχασε την μάχη για τη ζωή ο χρήστης @doleross, στον οποίο ανήκε ένας από τους πρώτους και πλέον δημοφιλείς λογαριασμούς του Twitter στην Ελλάδα.

Ο λογαριασμός του ήταν ενεργός από το 2010 και η δημοφιλία του συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τα σχόλιά για την οικονομική κρίση και την κάλυψη θεμάτων που σχετίζονταν με αυτήν.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στην τελευταία του ανάρτηση στις 25 Μαΐου το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, γράφοντας: Ο δολερος έπεσε! Εδώ και 10 περίπου μέρες νοσηλευομαι σε μεγάλο νοσοκομείο με νεφρική ανεπάρκεια, αιματοκ 17, καρκινο στην κύστη, αιματουριες για μήνες και όλες οι τιμές σε τέτοια ύψη που μόνο ένας ανεύθυνος χωρίς παιδί και οικογένεια θα άφηνε στην τύχη. Κι όμως αυτός ήμουν εγώ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που τότε έσπευσαν να του συμπαρασταθούν και σήμερα εκφράζουν τη συντριβή τους για το θάνατό του.

Ενδεικτικά είναι κάποια από τα tweets που έγραψαν αγαπημένοι του followers.

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία του Σπύρου – όπως ήταν το κανονικό του όνομά του – θα γίνει την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο νεκροταφείο Πετρούπολης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα