Θύμα βιασμού δηλώνει ο δραπέτης – τραγουδιστής

Θύμα βιασμού δηλώνει ο δραπέτης – τραγουδιστής

Τι δηλώνει τώρα ο άνδρας που είχε αποδράσει πριν από 17 χρόνια και ο οποίος μέχρι σήμερα εμφανιζόταν ως τραγουδιστής, δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ηθοποιός, για τους λόγους που δεν επέστρεψε στη φυλακή.

Τη δική του εκδοχή δίνει ο 45χρονος δραπέτης που έκανε καριέρα ως τραγουδιστής εδώ και 17 χρόνια για τους λόγους που δεν επέστρεψε στη φυλακή. Επίσης, αρνείται ότι εμπλέκεται σε υποθέσεις εξαπάτησης.

Ο δραπέτης με τα “χίλια πρόσωπα” παραβίασε άδεια από τις φυλακές της Αλικαρνασσού το 2002 και κηρύχθηκε δραπέτης. Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, ακολούθησε μια ξεχωριστή καριέρα ως τραγουδιστής, μάνατζερ, δημοσιογράφος, στιχουργός, παρουσιαστής, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο. Κανείς δεν κατάλαβε ποιος πραγματικά ήταν επί 17 χρόνια, αφού είχε αλλάξει και ταυτότητα.

Μιλώντας μέσα από το κρατητήριο, υποστηρίζει με λυγμούς πως στη φυλακή έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συγκρατούμενό του, κάτι που τον οδήγησε στην απόφαση να μη γυρίσει τότε στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του:

Τις πρώτες 3 μέρες ήταν όλα οκ. Την 5η μέρα, όμως, ο συγκεκριμένος κύριος… θα το πω και δεν θα το αναλύσω… ήρθε στο κρεβάτι μου και θα σταματήσω εκεί. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τι τράβαγα ένα χρόνο.”

Ο 45χρονος υποστηρίζει ότι άλλοι κρατούμενοι τον συμβούλευσαν να μην μιλήσει γιατί θα κινδύνευε. Αρνείται ότι εξαπατούσε κόσμο για να του δίνουν χρήματα, προσποιούμενος πρόσωπα υπεράνω υποψίας και πως αμειβόταν με μπλοκ παροχής υπηρεσιών φίλων του για τις δουλειές που είχε στη σόουμπιζ.

Ο ίδιος υποστηρίζει:

“Υπάρχουν άνθρωποι που με έχουν υποστηρίξει οικονομικά γιατί ήμουν άρρωστος. Βρέθηκαν άνθρωποι να με υποστηρίξουν για το νοσοκομείο. Εγώ χωρίς ταυτότητα, χωρίς ΑΜΚΑ, ένας άνθρωπος με ψευδώνυμο, που αναγκαστικά έπρεπε να υπάρχει, δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση ούτε στις Δημόσιες Υπηρεσίες, ούτε πουθενά!”

Ο 45χρονος συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της άμεσης δράσης. Η ποινή του αφορούσε απάτες στα μέσα της δεκαετίας του 80, όταν υποδυόμενος τον γιο γνωστού πολιτικού της τότε κυβέρνησης αποσπούσε χρήματα για ρουσφέτια και εξυπηρέτηση αιτημάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα