Όλοι μαζί για τον μικρό Χριστόφορο: Στα 7.000 ευρώ πωλήθηκαν τα παπούτσια του Γκάλη

Όλοι μαζί για τον μικρό Χριστόφορο: Στα 7.000 ευρώ πωλήθηκαν τα παπούτσια του Γκάλη

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η δημοπρασία για να καλυφθούν τα νοσήλεια του 5χρονου Χριστόφορου που δίνει τη δική του μάχη στο Μεξικό

Ποσό ρεκόρ συγκεντρώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη δημοπρασία που διενήργησε το Charity Idols για τα παπούτσια του Νίκου Γκάλη από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, με το ποσό να διατίθεται για την θεραπεία του 5χρονου Χριστόφορου.

Ο μικρός Χριστόφορος λαμβάνει ειδική θεραπεία σε εξειδικευμένο ογκολογικό κέντρο και συνεχίζει τη μάχη του. Πριν λίγες ημέρες, ο Νίκος Γκάλης είχε αποφασίσει να δημοπρατήσει μέσω της ιστοσελίδας Charity Idols, το ζευγάρι παπούτσια που φορούσε το 1992, τα οποία δέχθηκε από τον Γιάννη Παυλιτζόγλου ο οποίος τα αποχωρίστηκε. Ο 18χρονος τότε Γιάννης, έπαιζε στους Εφήβους του Παναθηναϊκού και έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και είχε λάβει σαν ενθύμιο τα παπούτσια αυτά από τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ.

Όπως έγραφε τότε ο Ν. Γκάλης στο προσωπικό του προφίλ: "Αγαπητοί Φίλοι, σας καλώ να συμμετέχετε στη δημοπρασία του CharityIdols για ένα ζευγάρι φορεμένα δικά μου παπούτσια από την περίοδο 1992 – 1993 όπου συμμετείχα στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Με μεγάλη χαρά δέχθηκα πρόσφατα την πρόταση του Γιάννη Παυλιτζόγλου ο οποίος συμμετείχε εκείνη την χρονιά στις προπονήσεις της ομάδας και του τα είχα δώσει τότε ως ενθύμιο. Καλοσύνη του να αποχωριστεί αυτό το σπάνιο συλλεκτικό ζευγάρι προκειμένου τα έσοδα της δημοπρασίας να βοηθήσουν τον μικρό Χριστόφορο που δίνει στο μακρινό Μεξικό μια πολύ δύσκολη μάχη από όπου ελπίζουμε να βγει νικητής. Τα παπούτσια είναι υπογεγραμμένα από εμένα και θα τα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο του Charity Idols: https://www.charityidols.gr/el/auctions/viewbids/1027"

Τελικά, τα αθλητικά παπούτσια του Νίκου Γκάλη τα διεκδίκησαν 46 άτομα και ο νικητής κατάφερε να τα αποκτήσει έναντι 7.000 ευρώ, ποσό που, σύμφωνα με τους διοργανωτές της δημοπρασίας, αποτελεί ρεκόρ.

Στη σελίδα OΛΟΙ ΜΑΖΙ με τον Χριστόφορο ανακοινώθηκε ακόμη:

SHARE: