Το Youth Speak Forum έρχεται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Youth Speak Forum

Ποιoς είναι ο τρόπος να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας; Τι είναι αυτό το κάτι που ψάχνουν οι εργοδότες; Πως θα αξιοποιήσεις τα φοιτητικά σου χρόνια ώστε να χτίσεις ένα ανταγωνιστικό προφίλ; Τι γίνεται μετά το πανεπιστήμιο και εν τέλει πως θα καλυφθεί το χάσμα μεταξύ εκπαίδευσης και απασχόλησης;

Όλα αυτά τα ερωτήματα σκοπεύει να απαντήσει το 3ο Youth Speak Forum που διοργανώνεται από την AIESEC Ελλάδος στο Μουσείο Μπενάκη στις 29 Μαρτίου 2018.

Αν θές να προβληματιστείς, να ακούσεις, να εμπνευστείς και να πράξεις προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά δεν έχεις παρά να κλείσεις την θέση σου σήμερα και να ετοιμαστείς για μια μοναδική ημέρα.

Μία ημέρα οπού άνθρωποι που έχουν ξεχωρίσει θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και μεγάλες εταιρίες θα σε καθοδηγήσουν προκειμένου να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Η Γιάννα, υπεύθυνη επικοινωνίας για το Forum, τόνισε ' Τέτοιες ευκαιρίες, όπως αυτή του Youth Speak, σε φέρνουν πιο κοντά με σημαντικούς ανθρώπους και αλλάζουν σε έναν βαθμό τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Πιστεύω οτι αυτό χρειαζόμαστε σαν νέοι σήμερα, κάποιον να μας παρακινήσει και να μας εμπνεύσει'

Το Youth Speak Forum είναι μια πρωτοβουλία της AIESEC που έχει ως στόχο να κάνει την φωνή των νέων να ακουστεί και να τους εμπνεύσει να πάρουν δράση πάνω στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης. Φέτος στο επίκεντρο είναι ο στόχος #Νο4 – Ποιοτική Εκπαίδευση και ο στόχος #No8 – Απασχόληση και Οικονομική Ανάπτυξη και το σύνθημα είναι ‘Act Forward’.

Το Youth Speak Forum είναι κομμάτι της πρωτοβουλίας της AIESEC, Youth For Global Goal και φέτος υποστηρίζεται από τον όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και την Vodafone.

*Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο νέων που στοχεύει στην ανάπτυξη ηγετικών χαρακτηριστικών στους νέους. Αυτό το πραγματοποιεί μέσω προγραμμάτων εθελοντισμού και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό. **Στοιχεία επικοινωνίας 211 7109047 | Greec[email protected]

SHARE:

24Media Network