Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κάηκε 16χρονος ΑΜεΑ από φωτιά στο δωμάτιό του

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κάηκε 16χρονος ΑΜεΑ από φωτιά στο δωμάτιό του
Thestival.gr

Ένας 16χρονος βρήκε τραγικό θάνατο από πυρκαγιά στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του και μία γειτόνισσα με το 5χρονο παιδί της σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα 16χρονο αγόρι με κινητικά προβλήματα κάηκε μέσα στο δωμάτιο του, στο διαμέρισμα της οικογένειάς του, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο υπνοδωμάτιό του πιθανόν από βραχυκύκλωμα σε καλώδια, ενδεχομένως, ίσως και από ηλεκτρικό θερμαντικό μέσο.

Το περιστατικό συνέβη στον 2ο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Νάτσινα. Η πυρκαγιά πήρε αστραπιαία διαστάσεις και ο πατέρας του παιδιού που βρισκόταν σε άλλο χώρο δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα. Από την φωτιά μάλιστα προκλήθηκαν ζημιές και στο υπερκείμενο διαμέρισμα.

Οι περισσότεροι ένοικοι πρόλαβαν να βγουν μόνοι τους στον δρόμο, ενώ τον τραγικό πατέρα και μία 33γειτόνισσα που είχε εγκλωβιστεί από τους καπνούς μαζί με το 5χρονο παιδί της, τους απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες και τους κατέβασαν στην αγκαλιά τους από το κλιμακοστάσιο.

Οι τρεις απεγκλωβισμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Οι πυροσβέστες δυστυχώς ανέσυραν απανθρακωμένο τον άτυχο 16χρονο που ήταν ανήμπορος να αντιδράσεις και εγκλωβίστηκε μέσα στην κόλαση που προκλήθηκε στον χώρο. Έρευνα και προανάκριση για τις συνθήκες αυτής της τραγωδίας διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα