Τραγωδία στην Κρήτη: Παππούς πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τα εγγόνια του

Τραγωδία στην Κρήτη: Παππούς πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τα εγγόνια του
Κακοκαιρία στη θάλασσα Menelaos Myrillas / SOOC

Νεκρός ανασύρθηκε από την παραλία Γούβες του Ηρακλείου ένας παππούς μετά από προσπάθεια να σώσει τα εγγόνια του.

Ένας 61χρονος Άγγλος που παραθέριζε με την σύζυγό του, την κόρη του και τα εγγόνια του σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, έχασε τη ζωή του νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (19/10), καθώς επιχειρούσε να σώσει τα εγγόνια του – επτά και δέκα ετών – τα οποία ενώ κολυμπούσαν, εξαιτίας του ισχυρού κυματισμού, δεν μπορούσαν να βγουν στην παραλία.

Ο 61χρονος που κολυμπούσε μαζί τους σε θαλάσσια περιοχή των Γουβών, σύμφωνα με τον Λιμενάρχη Ηρακλείου, Ευθύμη Δουβή, προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά να βγουν στη στεριά, αλλά ο ίδιος αμέσως μετά δεν κατάφερε να βγει.

Άμεσα ενημερώθηκε το Λιμενικό και έφτασε σκάφος, το οποίο λόγω του κυματισμού δεν μπόρεσε να προσεγγίσει τον άτυχο 61χρονο. Με τη συνδρομή ναυαγοσώστη ο 61χρονος μεταφέρθηκε μέσα στο λιμενικό σκάφος, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρισκόταν ήδη στην παραλία. Φτάνοντας στη στεριά, ο 61χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό εργαστήριο για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ και τα εγγόνια του, επτά και δέκα ετών, μεταφέρθηκαν σύμφωνα με τον κ. Δουβή στο νοσοκομείο, καθώς είχαν υποστεί σοκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα