Τροχαίο έξω από την Βουλή: Ξεκινά η διαδικασία δωρεάς οργάνων του 23χρονου

Τροχαίο έξω από την Βουλή: Ξεκινά η διαδικασία δωρεάς οργάνων του 23χρονου
Τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή Eurokinissi

Δώρο ζωής από την οικογένεια του άτυχου 23χρονου που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο έξω από τη Βουλή. Για την αποτροπή νέων ατυχημάτων, ο φρούραρχος της Βουλής είχε ζητήσει να μπει αριστερόστροφο φανάρι.

Καθώς συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία από την Τροχαία Αθηνών για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα έξω από την Βουλή, που είχε σαν αποτέλεσμα να καταλήξει κλινικά νεκρός ο άτυχος 23χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για ένα αριστερόστροφο φανάρι που δεν τοποθετήθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, ο φρούραρχος της Βουλής είχε ζητήσει τρεις φορές – το 2012, το 2014 και το καλοκαίρι του 2020 – να μπει ένα φανάρι στο επίμαχο σημείο όπου συνέβη το ατύχημα, αλλά το αίτημα του δεν προχώρησε ποτέ.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό για τον άτυχο 23χρονο οδηγό, πως η διαδικασία της δωρεάς των οργάνων του θα ξεκινήσει από απόψε το βράδυ, με τη διενέργεια σχετικών εξετάσεων. Ως προς τη συνέχιση της προανακριτικής διαδικασίας, αναζητείται ένας ακόμα οδηγός Ταξί – ο οποίος είχε δώσει προτεραιότητα στο όχημα που συγκρούστηκε με τον 23χρονο – για να καταθέσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα