Τροχαίο στο Ηράκλειο: Αισιοδοξία για την 30χρονη μητέρα - Στη ΜΕΘ η 9χρονη

Το Βενιζέλειο νοσοκομείο
Το Βενιζέλειο νοσοκομείο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Το 9χρονο κοριτσάκι είναι σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση ενώ καλύτερα είναι το 5χρονο αδερφάκι του μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον πατέρα τους.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την πορεία της υγείας της 30χρονης μητέρας που ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα στη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης και στο οποίο έχασε τη ζωή του ο σύζυγος της ενώ τραυματίστηκαν και τα δύο παιδιά της.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, Οι γιατροί του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου προχώρησαν στη σταδιακή αφύπνιση της 30χρονης και σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστα Τερζάκη η 30χρονη έχει δική της αναπνοή ενώ την Τρίτη (12/05) αναμένεται να μπει χειρουργείο για το κάταγμα πηχεοκαρπικής.

ADVERTISING

Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει δεν ανησυχούν ιδιαίτερα τους γιατρούς ενώ ήδη έχει χειρουργηθεί για το κάταγμα μηριαίου.

Οι γιατροί είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Αναφορικά με τον 23χρονο τραυματία του ίδιου τροχαίου φέρει μικρό υποσκληρίδιο αιμάτωμα, μικρή μετατραυματική παραχνοειδή αιμορραγία και αύριο θα αντιμετωπιστούν από τους ορθοπεδικούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου τα κατάγματα κάτω άκρων που φέρει.

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ το 9χρονο κορίτσι

Το 9χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση ενώ στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται, σε καλύτερη κατάσταση, το 5χρονο αγοράκι της οικογένειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξιτήριο από το Βενιζέλειο πήρε την Κυριακή (10/05), ένας από τους τραυματίες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη, Τροχαία
SHARE:

24Media Network