Βιασμός 14χρονης: Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 32χρονος

Βιασμός 14χρονης: Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 32χρονος
Άντρας με χειροπέδες iStockphoto

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 32χρονος ο οποίος φέρεται να βίασε την ανήλικη ετεροθαλή αδελφή της συντρόφου του.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος ο οποίος φέρεται να βίασε την ανήλικη ετεροθαλή αδελφή της συντρόφου του.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται.

Η 14χρονη συνοδευόμενη από τη μητέρα της βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, όπου κατήγγειλε ότι τον περασμένο Ιούνιο, ενώ φιλοξενήθηκε στο σπίτι της αδελφής της για μερικές ημέρες, ο σύντροφος της της επιτέθηκε και τη βίασε. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, που ανέλαβαν την έρευνα, εξέτασαν τα κλινοσκεπάσματα και τη μπλούζα της 14χρονης, με αποτέλεσμα λίγο μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων να προχωρήσουν στη σύλληψη του 32χρονου, καθώς υπήρξε ταυτοποίηση του δείγματος που έλαβαν.

Σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η καταγγέλουσα, δέχθηκε επίθεση ένα Σαββατοκύριακο στις αρχές Ιουνίου στο σπίτι της αδελφής της, την οποία συνήθιζε να επισκέπτεται. Όταν επέστρεψε στη μητέρα της, της είπε ότι είχε συμβεί και στη συνέχεια μετέβησαν σε ένα νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα