Βιασμός 24χρονης: “Δεν έκανα εγώ την ανάρτηση στο Instagram” λέει ο 27χρονος

Βιασμός 24χρονης: “Δεν έκανα εγώ την ανάρτηση στο Instagram” λέει ο 27χρονος
Βιασμός iStock

Την εμπλοκή του στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης διαψεύδει ένας από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενος. Ισχυρίζεται ότι τον χτύπησαν και του έκλεψαν το κινητό.

Την ανάρτηση με την οποία πριν μερικές ημέρες παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που είχε διοργανωθεί σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη διαψεύδει με νέα του ανάρτηση ο 27χρονος  άνδρας.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ανέφερε πως η ανάρτηση δεν έγινε από τον ίδιο αλλά “από ένα πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση”.

Και προσθέτει: “Το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους συνοδούς του την 1/1/2022, με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών”.

Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε στον λογαριασμό του στα social media και μία φωτογραφία του στην οποία απεικονίζεται τραυματισμένος στο πρόσωπο, την οποία εικόνα, όπως έγραψε, έχει ήδη δώσει στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

“Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και προσδοκώ η απάντηση της δικαιοσύνης να είναι αμείλικτη”, κατέληξε ο ίδιος στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα