Βιασμός 24χρονης: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της – Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Βιασμός 24χρονης: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της – Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου
H 24χρονη θύμα βιασμού facebook

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη διέταξε ο εισαγγελέας. Έρευνες και στην Κύπρο. Τι είπε η ίδια για την εφιαλτική νύχτα στη σουίτα ξενοδοχείου.

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη διέταξε ο εισαγγελέας ενώ νωρίτερα ο δικηγόρος της Αθανάσιος Ζιώγας ανέφερε ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε εκχυμώσεις με την ιατροδικαστή να μην αποκλείει να έγιναν ασελγείς πράξεις σε βάρος της κοπέλας.

Επίσης, ο κ. Ζιώγας ανέφερε ότι έχει άλλες δυο υποθέσεις στο γραφείο του, παρόμοιες με αυτή της 24χρονης κάνοντας εκ νέου λόγο για κύκλωμα.

Ο κ. Ζιώγας εξήρε το θάρρος της κοπέλας να περιγράψει όσα συνέβησαν σε συνέντευξη της στο zougla.gr και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η 24χρονη είπε μεταξύ άλλων οτι μέρα με τη μέρα αρχίζει να θυμάται πράγματα.

Όπως είπε, “θυμάμαι τρία άτομα που με πήραν και με πήγαν σε ένα δωμάτιο που δεν ήταν δικό μου… Εχω εικόνα από τον έναν τον άνθρωπο τη στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι, και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν είχα καμία απολύτως λειτουργικότητα, καμία απολύτως συνείδηση, για κάτι που δεν πρόκειται να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να αποτρέψω”

“Ξύπνησα στις 11 παρά το πρωί” συμπληρώνει και “το πρώτο που έκανα ήταν να πιάσω το κινητό μου.Έτσι όπως σηκώθηκα βλέπω κάτω το εσώρουχο μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι βλέπω κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί έλειπε το εσώρουχό μου.Καθώς γυρνάω στο δωμάτιο βλέπω αντρικά ρούχα.Βλέπω κάτι χάπια,δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκομαι στο δωμάτιο, εκεί άρχισε να μου πηγαίνει το μυαλό ότι κάτι δεν πάει σωστά”.

Έρευνες και στην Κύπρο

Στο μεταξύ σύμφωνα με όσαο αναφέρει το Thesstoday.gr διερευνώνται και στην Κύπρο καταγγελίες που αφορούν κύκλωμα που φαίνεται πως δρα στις δύο χώρες.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε σήμερα η υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, Στέφη Δράκου, λέγοντας πως ο Αρχηγός της Αστυνομίας σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα εργάζονται ήδη προς την κατεύθυνση της διερεύνησης των καταγγελιών.

Η κ. Δράκου είπε ότι η επιστολή που είχε σταλεί από τον Βουλευτή του ΑΚΕΛ, Χρίστο Χριστοφίδη, προς τον γενικό εισαγγελέα κοινοποιήθηκε και στην ίδια και έχει ήδη μιλήσει σχετικά με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος σε συνεργασία με τον γενικό εισαγγελέα ενεργεί με τον σωστό τρόπο για διερεύνηση αυτής της καταγγελίας.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστόφιδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι επικοινώνησε με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο οποίος προχώρησε στις καταγγελίες για την υπόθεση και του ανέφερε ότι θα προχωρήσει τις επόμενες μέρες σε κατάθεση στην κυπριακή αστυνομία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα