Υπόθεση εξτρεμιστών στην Κόρινθο: "Ή φεύγετε ή σας κόβουμε το επίδομα"

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας σε συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας σε συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή EUROKINISSI

Επιστολή στο ΔΟΜ απέστειλε την Παρασκευή το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για την υπόθεση που έφερε στο φως της δημοσιότητας το NEWS 24/7.

Τρέχουν οι εξελίξεις στο θέμα που αποκάλυψε το news247.gr πριν μία εβδομάδα για τους φανατικούς ισλαμιστές που δημιουργούν πολλά προβλήματα στους Κούρδους πρόσφυγες στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν μαζί στους Αγίους Θεοδώρους της Κορίνθου.

Την Παρασκευή το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής απέστειλε επιστολή (με υπογραφή του υπουργού Δημήτρη Βίτσα) προς το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης ζητώντας του να πάρει τη σχετική πρωτοβουλία και να απομακρύνει τους ταραξίες από το ξενοδοχείο.

ADVERTISING

Σε διαφορετικά περίπτωση, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική επιστολή, θα γίνει διακοπή χορήγησης του επιδόματος (κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης) που λαμβάνουν όπως και οι άλλοι πρόσφυγες.

Οι ταραξίες που δημιουργούν τα προβλήματα είναι εννιά και μεταξύ άλλων έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές μπούλινγκ, κυρίως στους Κούρδους πρόσφυγες, φτάνοντας τις απειλές τους μέχρι και στην πιθανότητα δολοφονίας.

Για την υπόθεση, όπως άλλωστε είχε τονιστεί και στο προηγούμενο ρεπορτάζ, είναι ενήμερη η ΕΛΑΣ και οι αρμόδιες υπηρεσίες της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετανάστες
SHARE:

24Media Network