Υπόθεση Λαγούδη: Τα τελευταία μηνύματα και η μήνυση του ιδιωτικού αστυνομικού της οικογένειας

Υπόθεση Λαγούδη: Τα τελευταία μηνύματα και η μήνυση του ιδιωτικού αστυνομικού της οικογένειας
CITYVOICE.GR

Στην δημοσιότητα έρχονται λεπτομέρειες από τις τελευταίες επικοινωνίες της Ειρήνης Λαγούδη με συγγενείς της.

Λεπτομέρειες από τις τελευταίες επικοινωνίες της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο αυτοκίνητό της στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδα, δίνει στην δημοσιότητα ο ιδιωτικός ντεντέκτιβ, σωκράτης Στρατής.

Σύμφωνα με τον κ. Στρατή, η Λαγούδη έστειλε δεκάδες emails σε συγγενή της στα οποία εξέφραζε την απόγνωσή της.

"Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ ως άνδρας τι θα έκανες στη θέση του; Πάρ’ τον τηλέφωνο σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν μου απαντά", φέρεται να γράφει η 44χρονη σε ένα από αυτά.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, σε επόμενη ανάρτησή του παραθέτει την μηνυτήρια αναφορά του ντεντέκτιβ της οικογένειας Λαγούδη, Κώστα Σπύρου, σύμφωνα με την οποίο ο εισαγγελέας έστειλε την υπόθεση στον ανακριτή χωρίς να ασκήσει προσωποποιημένη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σωκράτη Στρατή για τα μηνύματα

"Στο φως έρχονται και νέα στοιχεία, όπως οι τελευταίες επικοινωνίες της τραγικής μητέρας. "Χάνομαι… καταρρέω"

Ο γιατρός φίλος της 44χρονης, φωτογραφήθηκε από την πρώτη στιγμή ωστόσο ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι δεν έχει καμιά σχέση κι ότι είναι όλα ψέματα. Μάλιστα υποστηρίζει ότι η δίωξη του εισαγγελέα Αγρινίου δεν είναι προσωποποιημένη.

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Η Ειρήνη Λαγούδη, σύμφωνα με τις καταθέσεις και τα στοιχεία συναντά για τελευταία φορά το γιατρό στην Αθήνα. Μετά από μια σχέση περίπου 2 ετών, χωρίζουν καυγαδίζοντας. Λίγη ώρα αργότερα η τραγική μητέρα στέλνει σε στενό συγγενικό πρόσωπο της που βρισκόταν στο εξωτερικό ένα mail.

"Είμαι στεναχωρημένη με την συμπεριφορά του. Καταρρέω. Πες μου εσύ σαν άντρας τι να κάνω".

Ο συγγενής της δεν της απαντά. Ακολουθεί και 2ο mail:

"Δεν με ενδιαφέρει αν θα ξαναμιλήσουμε με τον…..Τελικά δεν αξίζει να ασχολούμαι".

Επίσης, όπως αποκαλύφθηκε από την άρση των επικοινωνιών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι για το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου 2017 έως 31 του ίδιου μήνα υπήρχε μια πολύ σημαντική επικοινωνία μεταξύ της Ειρήνης και του συντρόφου της, περίπου 40 κάθε μέρα.

Η αρχή του τέλους όμως, άρχισε το πρωί της Παρασκευής στις 5 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα, μετά από καυγά των δύο σε πάρκινγκ γνωστού πολυκαταστήματος. Εκεί το ζευγάρι χώρισε και απο εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το θρίλερ του θανάτου της άτυχης Ειρήνης.

Την ίδια μέρα, η 44χρονη στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό της συζύγου του φίλου της, εξιστορώντας τα πάντα για τη σχέση τους. Η σύζυγος έπειτα επικοινωνεί μαζί του και του ζητά εξηγήσεις.

Συγγενής της Ειρήνης, φέρεται να γνώριζε για τον χωρισμό της 44χρονης με τον φίλο της, καθώς ενώ βρισκόταν εκτός Ελλάδας, έγινε αποδέκτης δεκάδων e-mails από εκείνη, στα οποία εξέφραζε την απόγνωσή της.

Σε ένα από αυτά φέρεται να γράφει:

"Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ ως άνδρας τι θα έκανες στη θέση του; Πάρ’ τον τηλέφωνο σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν μου απαντά".

Αργότερα, όπως υποστήριξε ο φίλος της στην αστυνομία, δέχτηκε ένα μήνυμα από την Ειρήνη στο viber στο οποίο του έγραφε:

"Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ. Ήσουν πολύ σημαντικός για εμένα".

Αυτό το μήνυμα όμως δεν βρέθηκε . Ο φίλος της ισχυρίστηκε ότι καθώς ήταν με τη σύζυγό του, όταν έλαβε το μήνυμα, το διέγραψε. Ωστόσο ο ισχυρισμός του δεν μπορεί να επαληθευτεί καθώς το κινητό της Ειρήνης δεν έχει εντοπιστεί. Αργότερα θα σας ενημερώσω γιατί ο εισαγγελέας ως όφειλε διέταξε να διερευνηθεί και η περίπτωση δολοφονίας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Λαγούδη: "Ουδεμία προσωποποιημένη κατηγορία έχει ασκηθεί στο όνομά μου" λέει ο γιατρός

Υπόθεση Λαγούδη: Πατημασιές στην οροφή του αυτοκινήτου και ύποπτα SMS

Υπόθεση Λαγούδη: Προσωπικά, ίσως και οικονομικά, τα κίνητρα της δολοφονίας

SHARE:

24Media Network