ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

Αθήνα, Ερμού

Lockdown: Τα νέα μέτρα στην Αθήνα - Αύξηση τηλεργασίας στο δημόσιο και άδειες ειδικού σκοπού

Κλειστά σχολεία και λιανεμπόριο στην Αττική για 3 βδομάδες ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης. Σήμερα θα εξειδικευθούν τα μέτρα για εργαζόμενους, αναστολή εργασίας και γονείς μαθητών. Κλείνουν επίσης κομμωτήρια. Τι θα γίνει με εκκλησίες. 

Στιγμιότυπο από κομμωτήριο εν μέσω πανδημίας

Το SMS των 2 ωρών δεν ισχύει για κομμωτήρια - Πότε θα επιτραπούν ψάρεμα και κυνήγι

Για τους κανόνες του ανοίγματος της αγοράς και για το χρονοδιάγραμμα επανεκκίνησης των υπόλοιπων δραστηριοτήτων μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης.

Καταστήματα: Πώς θα λειτουργούν από Δευτέρα - Όλα τα νέα μέτρα

Καταστήματα: Πώς θα λειτουργούν από Δευτέρα - Όλα τα νέα μέτρα

Ανοίγουν από την ερχόμενη Δευτέρα οι κλάδοι του λιανεμπορίου ενώ θα ξεκινήσει και πάλι η παροχή διάφορων άλλων υπηρεσιών όπως κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής. Πώς θα μπορούμε να τα επισκεφτούμε.

Ανοίγουν τα κομμωτήρια τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2020

Ανοίγουν τη Δευτέρα κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής - Πώς θα λειτουργήσουν

Ανοίγουν από τις 18 Ιανουαρίου τα καταστήματα σε όλη τη χώρα, ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδης. Τι θα ισχύει για τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής.

Άδωνις Γεωργιάδης

Γεωργιάδης: Πιθανό άνοιγμα κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής από Δευτέρα

Μακρινό σενάριο το άνοιγμα της εστίασης και των γυμναστηρίων αλλά επικρατέστερο και με άμεση εφαρμογή το άνοιγμα των κομμωτηρίων και των κέντρων αισθητικής και περιποίησης νυχιών, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης.

Click-away - Φωτογραφία αρχείου

Lockdown: Τα σχολεία ανοίγουν, το click away απομακρύνεται

Μετά από ένα αλαλούμ χθες, ανακοινώθηκε ότι τα δημοτικά σχολεία θα ανοίξουν Δευτέρα, ενώ σήμερα θα ληφθούν αποφάσεις για εμπορικά καταστήματα, κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία. Και στο βάθος πιο σκληρό lockdown 

Μαθητές σε σχολείο της Πρέβεζας - Φωτογραφία αρχείου

Τέλος click away, κομμωτήρια - Απαγόρευση από 9 το βράδυ για να ανοίξουν τα σχολεία

Νέα και πιο αυστηρά μέτρα για την επόμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Στο προηγούμενο καθεστώς επανέρχεται η χώρα για να ανοίξουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στις 11 Ιανουαρίου.

Ινστιτούτο περιποίησης νυχιών

Πέτσας: Από αύριο επιτρέπονται και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών

Κανονικά θα λειτουργήσουν τελικά τις ημέρες των Χριστουγέννων τα Κέντρα Αισθητικής και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών, όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας. Γιατί άλλαξε η αρχική απόφαση.

Διευκρινίσεις Γεωργιάδη: Όποιος δουλέψει βγαίνει από την αναστολή

Διευκρινίσεις Γεωργιάδη: Όποιος δουλέψει βγαίνει από την αναστολή

Απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτιτών, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι ο εργαζόμενος που θα δουλέψει στα καταστήματα που θα ανοίξουν τις επόμενες ημέρες θα βγαίνει από την αναστολή.

Στιγμιότυπα από την Ερμού

Lockdown: Σήμερα "κληρώνει" για ψώνια μόνο με click away και Χριστούγεννα με SMS 

Στ. Πέτσας- Α. Γεωργιάδης θα ανακοινώσουν σήμερα τις οριστικές αποφάσεις για εμπορικά καταστήματα, κομμωτήρια, μικρά βιβλιοπωλεία, εκκλησίες. Ειδικός κωδικός στο 13033 για το τραπέζι των Χριστουγέννων. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας

Πέτσας: Τέλος της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για μετακινήσεις, λιανεμπόριο, κομμωτήρια, εκκλησίες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για το άνοιγμα της αγοράς, την νυχτερινή κυκλοφορία και τα sms. Θα υπάρξει ευελιξία για επανένωση οικογενειών τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στην εποχή του κορονοϊού

Χριστούγεννα με SMS και μέχρι 9 άτομα στο σπίτι

Και τις γιορτές θα στέλνουμε SMS στο 13033. Σύσταση για γιορτές με την οικογένεια μας ή το πολύ μία ακόμη. Τέλος της εβδομάδας οι αποφάσεις για λιανεμπόριο. Ο Μητσοτάκης θα μιλήσει με Ιερώνυμο.

Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο στην Ερμού τις μέρες του lockdown

Κλειστά σχολεία, γυμναστήρια, εστίαση μέχρι 7 Ιανουαρίου - Χωρίς μετακινήσεις από νομό σε νομό

Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία και εστίαση ενόψει Χριστουγέννων, παραμένει η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό. Όλα όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.